Parykker

At søge hjælp til at finde den rette paryk, er en tillidssag. Hårtab kan komme meget pludseligt, og der kan være mange årsager til, at man i en periode af sit liv, får behov for en paryk eller en toupé.

Hvad enten det skyldes midlertidigt hårtab, på grund af sygdom, medicinsk behandling eller en mere permanent tilstand af manglende hår, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Der er ofte mange følelser forbundet med hårtab, og det er vigtigt for os, at den beslutning du træffer i forhold til at håndtere dit hårtab, føles rigtig for dig.

I salonen har vi indrettet diskrete omgivelser, så du føler dig helt tryg igennem processen, men ønsker du at vi kommer hjem til dig, gør vi selvfølgelig også det.

Vi er alle forskellige, og for nogle er løsningen en paryk, mens det for andre føles mere ”rigtigt” at udvælge en eller flere turbaner, tørklæder eller måske en kombination.

 

Nedenfor kan du se et lille udsnit af vores udvalg.

Hvad siger kunderne?

Hårguiden tager sig god tid til mig som kunde, her føler jeg at jeg kan fortælle alt hvad jeg har på hjerte og her er plads til alle...

-Irene Hansen, Hurup

Tidsbestilling

Ring for tidsbestilling, også gerne ved paryk, så er vi sikre på at have det største udvalg klar til dig!

 

Tlf: 97 93 44 11