117945142_350452402640971_46175090375778
117949381_350411702791114_58327532028153

Marianne Lykke Pedersen

Assistent

Lene Møller Hansen

Salonindehaver

Hos Hårguiden i Snedsted er alle velkomne - Fattigrøve som millionærer​. Vi tilgodeser alles behov, og udøver samme service over for alle. Vi har en bred kundekreds, som spænder lige fra børn til ældre mennesker. Vi tager gerne ud til dig privat, hvis ikke du har mulighed for at komme til os. Alle vores kunder tages imod med et smil på læben, og vi tilbyder selvfølgelig altid kaffe/the og lidt til den søde tand.

Kundeoplevelse

Irene Hansen fra Hurup, har benyttet sig af salonen under hele sit sygdomsforløb. Her fortæller hun om sine oplevelser med det at få paryk fra Hårguiden i Snedsted.

"At tage turen hen til Lene i Snedsted, er så meget nemmere end at køre til Aalborg igen, og igen, og igen... Hver gang man sætter næsen mod Aalborg, er det altid med en negativ fornemmelse, og det giver mig aldrig en følelse af selvforkælelse.  Det betyder meget for mig, at jeg kan finde nogen i lokalområdet, der kan hjælpe mig med at finde det jeg søger, for når man som kræftpatient i Thy, er i behandling, foregår det altid i Aalborg".  

"I vores område er der ikke andre end Hårguiden, der sælger parykker. Mange ved faktisk slet ikke at hjælpen findes i lokalområdet. Folk skal vide at salonen eksisterer, og at Hårguiden kan hjælpe dem til en lettere hverdag. Personligt fik jeg anbefalet salonen af en veninde, og i dag er jeg glad for at jeg tog skridtet, og ringede til Hårguiden for at bestille en tid. Lene fra Hårguiden, er super dygtig, og ved om nogen hvad hun snakker om, da hun selv har haft kræft helt inde på livet. Lene tager sig tid til én, og her kan jeg få lov til at læsse af, hvis jeg har noget på hjerte. Det er rart at tale med Lene om sygdomsforløbet, da hun er meget forstående, og ikke blot taler for at tale. Lene husker hvad jeg fortæller hende, og det er dejligt at tale med andre end blot ens familie, når det hele brænder på. Udvalget af parykker er stort, og der er noget for enhver smag".

"Efter mit eget hår nu er vokset ud igen, kommer jeg stadig hos Lene. Jeg kører gladeligt fra Hurup til Snedsted, for at få den kundeservice som Lene og hendes assistent Annemarie, kan give mig. Der er altid en god stemning i salonen, og jeg føler mig godt tilpas når jeg besøger salonen. Jeg anbefaler naturligvis salonen til min omgangskreds".